Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Na die 2-2 kwam er rust binnen de ploeg'

11 maart 2022 00:53

In gesprek met ESPN was Cyriel Dessers erg blij met de ruime zege. "Het eerste uur was niet makkelijk. We speelden niet slecht, maar krijgen twee keer uit het niets een goal tegen en maken we het onszelf moeilijk", aldus Dessers. "Na die 2-2 kwam er rust binnen de ploeg. Toen kwamen we in onze kracht. Als je dan zo terug kan komen in Belgrado en vijf goals kan maken, wil dat wel iets zeggen."

Na beide tegendoelpunten wist Feyenoord binnen enkele minuten alweer te scoren. "Dat zegt denk ik wel iets over onze veerkracht. Dit team zit goed in elkaar en is mentaal sterk. We laten ons niet van onze wijs brengen", zo gaf hij aan. "Na die 2-2 kwamen we in ons spel en gingen we de bal rondspelen. Toen waren we duidelijk de betere ploeg."

Dessers was blij dat hij in de basis mocht starten en wist ook weer te scoren. "Het was niet mijn mooiste goal, maar het was wel op een goed moment. Het was wel een belangrijke. Na die gelijkmaker kwam de rust er in, dus ik kan hier wel mee leven."




Tags

dessers cyriel espn rondspelen veerkracht wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena geertruida google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web yoda