Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Eén helft goed spelen was niet genoeg'

5 maart 2022 23:39

Het werd zaterdag een teleurstellende avond voor Feyenoord. In De Kuip kwam het niet verder dan 1-1 tegen FC Groningen, wat als een nederlaag aanvoelde. Na de 1-1 van Dessers was de ploeg van Slot een aantal keer dicht bij de 2-1, maar FC Groningen hield stand. Slot gaf bij ESPN zijn visie op de wedstrijd.

Slot begon over de invallers Dessers en Walemark: “Cyriel heeft een goede invalbeurt gehad nadat hij terugkwam van zijn blessure. Dat helpt natuurlijk om tot een basisplaats te komen. Hij kwam in een fijne periode het veld in. De tweede helft was beter dan de eerste helft. Een spits profiteert natuurlijk ook van het team en niet alleen van wat hij zelf doet. Patrik Walemark had een paar mindere momenten, maar dat gold niet alleen voor hem. Ik heb ook een paar prachtige momenten van hem gezien. Wellicht had hij beter voor een schot op doel kunnen gaan, maar je ziet dan in ieder geval zijn kwaliteiten naar voren komen.”

Om te vervolgen over de wedstrijd: “Ik had ook graag gewild dat we beter begonnen aan de wedstrijd. FC Groningen bouwde goed op en wij hadden moeite om ze onder druk te zetten. Na rust hadden we de bal steeds sneller terug in bezit wanneer we hem kwijt hadden geraakt. Daardoor kregen we ook minder counters tegen na rust. Bovendien kregen we een aantal goede kansen om meer doelpunten te maken.”

Tenslotte kwam Slot nog kort terug op Linssen: “Bryan had vandaag hartstochtelijk zijn best gedaan en had te lijden onder de eerste helft. Het druk zetten ging niet goed, maar hij bleef gas geven. Daarmee rookte hij zichzelf echter wel op, waardoor we het in de rust wat anders neer hebben gezet. Na rust gingen we daar beter mee om. Helaas is één helft goed spelen tegen FC Groningen niet genoeg om te winnen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

slot groningen arne dessers walemark aanvoelde bryan counters cyriel espn kuip linssen patrik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena free gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda