Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Dit voelt als een nederlaag'

5 maart 2022 23:35

Feyenoord heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Groningen. In eigen huis kwam de ploeg van Slot voor rust op achterstand via De Leeuw en kwam het na rust langszij via Dessers. Feyenoord had de overhand en was op zoek naar de overwinning, maar die kwam er niet. Na afloop gaf Justin Bijlow zijn mening bij ESPN.

“Het voelt wel als een nederlaag. Er had meer ingezeten als je kijkt naar het aantal kansen. Je moet die wel afmaken, maar dat deden we helaas niet. In de tweede helft wilden ze alles tegenhouden en deden ze dat met zijn allen. Helaas scoorden we maar één keer. In de eerste helft konden zij gemakkelijk door onze druk heen spelen. In de tweede helft maakten we wat omschakelingen en kregen ze dat niet meer voor elkaar. Gezien alle kansen hadden we moeten winnen vandaag, zeker als je mee wilt blijven doen voor de bovenste plaatsen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow dessers espn groningen ingezeten langszij leeuw omschakelingen slot tegenhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda