Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Te weinig grote kansen gecreëerd'

5 maart 2022 23:33

FC Groningen hield zaterdagavond het hoofd boven water in De Kuip. Ondanks een groot overwicht van Feyenoord kwam het niet verder dan 1-1. Het doelpunt kwam van invaller Cyriel Dessers, die na de wedstrijd voor de camera’s van ESPN verscheen.

Vlak voor tijd kopte de aanvaller op de paal: “Die voorzet van Patrik raakte ik goed. Ik stuurde hem goed en dan zie je hem op de paal vallen. Dat wil je liever wat anders zien natuurlijk. Ik heb vandaag niet heel veel speciaals gedaan. Ik moet voornamelijk aanwezig zijn en mezelf los vechten van de verdedigers. Dat lukte op zich goed. Eén keer was het een goal en één keer raakte ik de paal.”

Dessers ging ook in op een mogelijke basisplaats: “Op het moment dat ik geblesseerd raakte, baalde ik natuurlijk van de timing. Ik heb hard gewerkt op terug te komen en vandaag kreeg ik gelukkig wat meer tijd. Ik ben blij dat ik heb gescoord en het team heb geholpen. FC Groningen heeft er alles aan gedaan om ons van ons padje te brengen, maar we hebben ons niet laten kennen en zijn rustig gebleven. We kunnen onszelf weinig verwijten, alleen dat we wat te weinig grote kansen hebben gecreëerd.”




Tags

dessers cyriel groningen baalde espn kuip padje patrik timing water

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.508 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment