Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Genoten van de tweede helft'

27 februari 2022 14:43

Feyenoord heeft de uitwedstrijd tegen AZ zondagmiddag met 2-1 verloren. Twee penalty’s voor de thuisploeg lagen hieraan ten grondslag. Ondanks een treffer van Lutsharel Geertruida kon Feyenoord na rust onvoldoende kansen bij elkaar spelen, zag ook trainer Arne Slot. Na afloop deed hij zijn verhaal aan ESPN.

“Ik heb de penalty’s niet teruggezien, maar dat hoeft ook niet. Daar heb je niets meer aan. Ik ben eigenlijk wel tevreden over het Feyenoord dat ik vandaag heb gezien. We waren dominant en we waren beter, maar we hebben het in een fase van 20 à 25 minuten lastig gehad en weggegeven. We hebben wel als een topclub gespeeld, vind ik. Het is vooral een mentaal dingetje wanneer je zelf beter bent en op zoek bent naar de goal. Dan krijg je een tik van de eerste strafschop en dan moet je door. Dat was lastig voor ons. Ik wil het niet meer over de penalty’s hebben, maar vooral over het feit dat we aardig gespeeld hebben. We hebben ook nog wel wat kansen gehad om de achterstand weg te werken en we hebben nauwelijks iets weggegeven. Hoe we in de tweede helft hebben gespeeld, geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Plek één is uit het zicht, maar we gaan ons voorlopig vol richten op plek twee. De teleurstelling overheerst echter wel, natuurlijk.”




Discussieer mee op de forums


Tags

arne slot dominant espn geertruida hieraan overheerst teruggezien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki