Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Standaardsituaties vielen goed voor AZ'

27 februari 2022 14:43

Guus Til kon zondagmiddag het verschil niet maken in de uitwedstrijd tegen AZ. De middenvelder zag vooral dat kleine details en standaardsituaties de doorslag geven in Alkmaars voordeel, zo gaf hij aan bij ESPN.

“De eerste 20 minuten hadden we de overhand in balbezit, maar dan krijg je ineens die penalty’s tegen. De standaardsituaties hebben ons vandaag genekt. In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan, maar dat mocht niet baten. Ik vond de tweede penalty overigens geen penalty. Ik vond het opzich ook wel meevallen hoe goed AZ speelde. Alleen net als bij andere sporten kunnen kleine details belangrijk zijn en die vielen vandaag hun kant op.”

Na rust kwam Feyenoord beter voor de dag, maar de achterstand kon niet meer omgedraaid worden: “In de rust hebben we de eerste helft geanalyseerd en de conclusie was dat we aangeslagen waren, maar dat we na rust door moesten gaan zoals we de eerste 20 minuten speelden. Alleen drie doelpunten maken in één helft is vrij lastig. Het had nog kunnen lukken, vooral dankzij gevaarlijke spelhervattingen, maar dat ging niet.”




Tags

til aangeslagen espn genekt gevaarlijke opzich

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki