Transparent
Inloggen
Sluiten

AZ verloor al meer dan drie maanden geen wedstrijd meer

25 februari 2022 11:29

Zondagmiddag staat er voor Feyenoord weer een topwedstrijd op het programma als het uitduel tegen AZ wordt gespeeld. De Alkmaarders werden net zoals Feyenoord groepswinnaar in de Conference League en staan in de competitie op een vierde plaats, zes punten achter Feyenoord. AZ is echter bezig aan een indrukwekkende reeks en is al zestien duels op rij ongeslagen. De laatste nederlaag? In De Kuip tegen Feyenoord begin november.

Feyenoord speelde voor de Eredivisie 42 keer eerder in Alkmaar tegen AZ en de resultaten zijn daarin wisselend. Tot nu toe werd er 16 keer gewonnen, 15 keer gelijk gespeeld en 11 keer verloren. 0-4 is een grote overwinning ooit en dat lukte in de seizoenen 1970/1971, 2016/2017 en 2017/2018.

Voor Arne Slot zal het een beladen duel zijn, aangezien hij een verleden bij AZ heeft. Ruim een jaar geleden was hij in Alkmaar nog de hoofdtrainer, maar werd ontslagen toen bekend werd dat hij met Feyenoord sprak over een contract. Assistent-trainer Marino Pusic onderging niet veel later hetzelfde lot.




Tags

alkmaar arne conference eredivisie groepswinnaar kuip lot marino pusic slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda