Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Ik wil nog een keer naar het buitenland'

23 februari 2022 09:34 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Bryan Linssen: "Ik wil nog een keer naar het buitenland"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Bryan Linssen aan te hopen nog ooit in het buitenland te kunnen spelen. "Na dit seizoen heb ik nog een jaar bij Feyenoord, dan zou het kunnen, al laat ik natuurlijk ook alle opties hier open. Ik voel me zo fit, dat ik van plan ben nog wel een jaar of vijf, zes door te gaan", aldus Linssen.

In plaats van naar Feyenoord te komen had de aanvaller anderhalf jaar geleden ook naar Dubai kunnen vertrekken. "Ik laat me niet alleen leiden door geld. Feyenoord was voor mij de club die mijn carrière in Nederland zou volmaken", zo geeft hij aan. "Fortuna Sittard-VVV-Venlo-Heracles Almelo-FC Groningen-Vitesse; er zat een mooie opbouw in en Feyenoord topt het af. Tóch die topclub waarvoor ik altijd heb willen spelen. Was ik naar het buitenland gegaan, dan had dat als onafgemaakt gevoeld."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan almelo dubai fortuna groningen heracles nederland onafgemaakt opbouw topt vitesse volmaken vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In eerste seizoen had hij het lastig, nu speelt hij prima gezien zijn kwaliteiten. Ik denk nog steeds dat Linssen beter past in een andere speelwijze/systeem maar hij vult zijn huidige positie boven verwachting in, als je zijn specifieke kwaliteiten in acht neemt.

Slimme speler, geweldige timing in de lucht.

Ik gun hem die stap naar het buitenland wel, wellicht ontstaat er na dit jaar interesse en kan Feyenoord zich niet al te moeilijk opstellen. Al mag de club best een kleine vergoeding verwachten.

Uiteindelijk wil je voor de positie waar Linssen speelt denk ik een ander type speler, met andere eigenschappen. Dus is afscheid nemen van Linssen niet gek. Je moet alleen geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt...
+1/-0

2 jaar geleden
De zomervakantie komt er aan. Wat dacht je van 3 weken Salou?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg