Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: 'Mooiste doelpunt dat ik heb gemaakt'

20 februari 2022 20:49

Met een werkelijk prachtig doelpunt zette Alireza Jahanbakhsh zijn ploeg zondagmiddag op een 3-1 voorsprong. Na deze treffer was de wedstrijd beslist en kon Feyenoord het restant rustig uitspelen. In het interview bij ESPN begon Alireza uiteraard over zijn wereldgoal, maar ook ging hij in op zijn aanvalsspel.

“Ik heb hem wel een paar keer teruggekeken, ja. Het was een goede wedstrijd denk ik. Na de 0-1 moesten we proberen om meer kansen te creëren, maar na de 1-1 ging het steeds beter. Als je na de rust meteen de 3-1 maakt, kun je daarna gaan controleren. Het doelpunt was niet slecht nee. In de eerste helft probeerde ik het al een paar keer, maar toen lukte het niet. Gelukkig dit keer wel, het was een goede goal en misschien wel de mooiste die ik ooit heb gemaakt. Het doelpunt van Sinisterra was ook al prachtig. Ik dacht dat die misschien wel het doelpunt van de maand of van het jaar zou worden.”

Niet elke actie van Alireza is altijd een succes, maar dat hoort bij het spel als aanvaller: “Als aanvaller moet je risico durven te nemen. Dat gaat niet altijd goed, maar dat is een onderdeel van het spel. Als de eerste actie niet lukt, ga je door naar de tweede. Het was vandaag leuk om weer in De Kuip te spelen met de mensen erbij. Dat hielp ons ook om ons na de 0-1 te herstellen. Ik moet nu proberen om mijn rendement nog verder omhoog te brengen. Vandaag is dat aardig gelukt en hopelijk kunnen we zo doorgaan.”

Volgende week gaat Feyenoord op bezoek bij AZ, een oud-werkgever van Alireza: “Ik heb daar een leuke tijd gehad en heb ook nog wel contact met wat mensen bij AZ. Het is altijd leuk om oude bekenden te zien natuurlijk. We moeten daar ons eigen ding gaan doen. Het is voor een aantal mensen een beladen wedstrijd, maar we gaan geen gekke dingen doen. We moeten doorgaan op deze manier.”




Discussieer mee op de forums


Tags

alireza jahanbakhsh aanvalsspel bekenden controleren espn gekke kuip sinisterra wereldgoal werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda