Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Het was een van onze minste wedstrijden'

13 februari 2022 17:28

In gesprek met ESPN gaf Arne Slot aan dat hij een compleet anders Feyenoord had gezien in vergelijking met de andere wedstrijden. "Het was een van onze minste wedstrijden", aldus Slot. "Je moet dan natuurlijk ook naar de tegenstander kijken en naar het scoreverloop. Met het woord 'gelukkig' ga ik misschien iets te ver, maar het was heel moeizaam."

Een verklaring voor het spel had de trainer niet echt. "Het is gewoon een combinatie van", zo gaf hij aan. "De manier hoe RKC speelde was qua formatie hetzelfde als andere clubs, maar de manier van drukzetten was verschillend ten opzichte van de clubs die we hiervoor hadden. Aan de bal waren we zelf ook veel minder dan normaal, maar dat kan ook door RKC komen. Je moet dan zo'n wedstrijd winnen door een individuele bevlieging of een gelukje. We hebben nu door twee fouten van de tegenstander gescoord."

Slot zag veel mis gaan bij zijn ploeg. "Vooral aan de bal ging er heel veel fout. Wel kregen we na rust enkele uitstekende kansen om de wedstrijd te beslissen, maar dat lukte niet", zei hij daarover. "Dan is het gewoon vechten tot het einde. Vooral in de eindfase waren we extreem slordig. Toen werd het constant heen en weer rennen en dat zie je liever niet als je met 0-1 voorstaat. We waren niet goed, dat is duidelijk. Maar we zijn niet van het veld geblazen. De tegenstander heeft heel goed verdedigd en het lukte ons heel slecht om daar kansen tegen te creëren.




Tags

slot arne rkc bevlieging drukzetten espn geblazen gelukje scoreverloop verdedigd voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki