Transparent
Inloggen
Sluiten

Jorrit Hendrix: 'Af en toe een doelpuntje is zeker lekker'

13 februari 2022 17:17

Jorrit Hendrix gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn met zijn doelpunt. "Ik ben niet een veel scorende speler, maar af en toe een doelpuntje en zeker in de fase waarin wij zaten is het lekker", aldus Hendrix. "Eigenlijk had ik verwacht dat ik de eerste bal al zou krijgen, maar die was iets te diep. Daarna was het gewoon doorrennen. Een beetje mazzel, maar dat maakt niet uit. Hij zit er in."

De middenvelder moest erkennen dat Feyenoord geen goede wedstrijd speelde. "RKC speelde ook gewoon een goede pot", zo gaf hij aan. "Als het maar 0-1 staat in de eindfase weet je dat het lastig kan worden, dus de 0-2 kwam wel op een lekker moment."

Hendrix kreeg ook de vraag hoe fit hij nu is. "Het is moeilijk om daar een percentage aan te hangen", zei hij daarover. "Het is duidelijk dat ik afgelopen half jaar niet veel heb gespeeld, zeker geen negentig minuten. In principe ben ik gewoon fit, maar het zou lekker zijn om dat ritme uit te bouwen."




Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix doelpuntje doorrennen erkennen espn mazzel rkc scorende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki