Transparent
Inloggen
Sluiten

Het gedragen shirt van Wålemark of Sinisterra aan jouw muur?

10 februari 2022 11:42 - Matchwornshirt.com
Foto: Matchwornshirt.com

Het gedragen shirt van Wålemark of Sinisterra aan jouw muur? ; image source: Matchwornshirt.com

Twee debutanten en vier goals: dit was een stadsderby om niet snel te vergeten. Dat zal ook niet snel gebeuren, want Feyenoord-supporterswereldwijd kunnen nu een uniek aandenken aan de wedstrijd bemachtigen: een gedragen en gesigneerd shirt van één van de helden van Rotterdam-Zuid.

Je kunt meebieden op de shirts van de gehele wedstrijdselectie én een aantal bijzondere items. And the best part? De opbrengsten van deze unieke veiling komen ten goede aan de projecten van de Feyenoord Foundation.

Geen woorden, maar daden. Het is de lijfspreuk van Feyenoord. Dankzij de Feyenoord Foundation kan Feyenoord de mensen die hulp nodig hebben helpen en zo de stad en samenleving sterker maken. Aanpakken, dat is waar de club voor staat.

De Foundation gebruikt de #KrachtvanFeyenoord om met sociaalmaatschappelijke programma’s levens te veranderen. Dit doen ze op drie gebieden, die de pijlers vormen onder het sociaalmaatschappelijk beleid: Sport, Onderwijs en Werk. Wil je meer weten? Ga dan naar www.feyenoord.nl/maatschappelijk/over-ons/feyenoord-foundation.

Elk shirt wordt geleverd met certificaat van echtheid en is gereinigd met UV-C technologie. Hierdoor blijven ‘match worn’-elementen zoals modder- en grasvlekken behouden, maar worden sporen van DNA, bacteriën en virussen van de shirts verwijderd.

Meebieden? Wacht dan niet te lang, want de veiling sluit komende zaterdagmiddag. Ga snel naar matchwornshirt.com/club/feyenoord en wellicht ben jij op zaterdag de gelukkige winnaar van een stukje Rotterdamse voetbalgeschiedenis!

Meer op Matchwornshirt.com




Tags

muur sinisterra veiling walemark aandenken bacterien certificaat daden debutanten dna echtheid gebieden gereinigd grasvlekken items levens lijfspreuk maatschappelijk match matchwornshirt modder pijlers sociaalmaatschappelijk sociaalmaatschappelijke sporen stadsderby supporterswereldwijd technologie virussen voetbalgeschiedenis worn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki