Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat drie opties onderzoeken over stadion

10 februari 2022 11:12 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord laat drie opties onderzoeken over stadion; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt Feyenoord dat een projectgroep de opdracht heeft gekregen om drie opties te onderzoeken voor het stadion voor Feyenoord. Twee voor vernieuwbouw van De Kuip en één voor nieuwbouw aan de Maas. Alle plannen zullen worden beoordeeld op dezelfde criteria. In de loop van april zal de projectgroep een eindrapport leveren.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

projectgroep criteria eindrapport kuip maas nieuwbouw vernieuwbouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ben echt benieuwd, wat er uit gaat komen en wanneer we eindelijk kunnen beginnen. Hetzij nieuwbouw, hetzij verbouw!
+1/-0

2 jaar geleden
Jezus na 10 jaar zeuren en zeiken nu nog meer onderzoeken ? Welke steen hebben ze nu nog onder gekeken..zeg nee of ja maar beslis en zeur niet meer..
+1/-0

2 jaar geleden
als de prijzen van het project even hard stijgen als mijn boodschappen in de supermarkt dan begrijp ik wel dat ze alles nog een keer na laten rekenen en daarna beslissen wat te doen
+1/-0

2 jaar geleden
De huidige tijd biedt weinig houvast voor wat betreft de financien van zo'n groot (bouw)project. De kosten voor grondstoffen en arbeid stijgen hard, en een einde is in dat opzicht nog niet in zicht.

Dat er daarom opnieuw wordt gekeken naar de beste optie voor Feyenoord vind ik niet gek. Het is natuurlijk wel van de gekke dat dit hele dossier zich al meer dan 10 jaar voortsleept. En in de tussentijd heeft de club (en haar onderkomen) min of meer stilgestaan; slechts het minimale onderhoud aan de Kuip is uitgevoerd en te lang hebben bestuurders van de club mogen wijzen naar een nieuw onderkomen. 'Als dan, nou dan...'; loze smoesjes om het eigen disfunctioneren te verbloemen.

Nu waait er een andere wind, en wordt er ondanks alle onduidelijkheid over het toekomstige stadion hard gewerkt aan beleid om de club succesvol te maken. Laten we hopen dat de beslissing over een stadion (welke die ook moge zijn) net zo voortvarend wordt aangepakt.
+1/-0

2 jaar geleden
Feyenoord en Rotterdam. De club van 'geen woorden maar daden' de stad van 'aanpakken'.
Het nieuwe stadion: er kan maar geen beslissing worden genomen.
Wat dat betreft kan er (ook) een voorbeeld worden genomen aan Amsterdam.
Ik vind het een treurig gebeuren.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda