Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het gaat allemaal nu vanzelf'

6 februari 2022 15:28

Orkun Kökcü gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn met de vorm waarin hij nu verkeert. "Het gaat allemaal nu vanzelf", aldus Kökcü. "Alles valt nu op zijn plaats, ook qua fitheid. Dan zie je wat ik in me heb. Ik kom nu niet meer zo vaak in de vermoeidheid en dan kan ik voetballen vanuit mijn kwaliteiten."

De middenvelder opende al vroeg de score. "Ik vond vooral die kap het lekkerste, al had ik natuurlijk ook wel een beetje geluk", zo gaf hij aan. "Ik wil vaker op deze plek eindigen. Rond de zestien met een teruggetrokken bal. Als ik nu nog vier keer zo'n bal er in schiet die van richting wordt veranderd hoor je mij niet klagen."




Tags

kokcu espn fitheid kap klagen teruggetrokken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.459 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda