Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'We kwamen heel goed uit de startblokken'

6 februari 2022 15:24

In gesprek met ESPN kreeg Guus Til de vraag of Feyenoord een goede wedstrijd had gespeeld. "Ik vond de eerste helft heel goed. We kwamen heel goed uit de startblokken, maar daarna zakte het iets in", aldus Til. "De start van de tweede helft vond ik helemaal niet goed. Het was heel slordig en veel vrije ballen werden heel onzuiver gespeeld. Dat was best matig eigenlijk."

Volgens de middenvelder was het belangrijk dat Feyenoord al vroeg op 2-0 wist te komen. "Anders gaan dit soort teams zich ingraven en krijg je zo'n potje zoals we uit hadden", zo gaf hij aan. "Je komt er dan net niet doorheen en dan moet je iedere kans die je krijgt afmaken. Nu was het wat opener."

Voor Til is het ook een pluspunt dat Feyenoord een sterk bezette bank heeft. "Zeker. Aan het begin van het seizoen hadden we een magere selectie. Dat dit nu wordt gezegd is een compliment", zei hij daarover.




Tags

til bezette espn ingraven magere onzuiver pluspunt potje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer