Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoge verwachtingen Van den Herik van Ghali

5 augustus 2003 17:25

Verslaggever: K

Bij Feyenoord leven zeer hoge verwachtingen over Ghali. Van den Herik, die zelf de transfer afrond en bij het ondertekenen van het contract was, liet in een reactie tegenover BBC Afrika weten te verwachten dat Ghali zal uitgroeien tot een van de beste spelers in de Eredivisie. De voorzitter deed dus geen enkele poging de verwcahtingen te temperen, waaruit het vertrouwen van Feyenoord in de middenvelder blijkt. "Hij maakte een enorme indruk. De fans, het management en de spelers bij Fyenoord "loved him" aldus Van den Herik.

Lees het gehele artikel van de BBC over de middenvelder die volgens Egyptische fans geen wedstrijd kan spelen zonder een tegenstander de bal tussen de benen door te spelen.

Meer op




Tags

ghali herik bbc afrika afrond egyptische eredivisie fyenoord loved poging temperen uitgroeien verwcahtingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda