Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Ik ga proberen om Guus Til te houden voor Feyenoord'

3 februari 2022 10:13 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Ik ga proberen om Guus Til te houden voor Feyenoord"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Frank Arnesen aan te gaan proberen om te zorgen dat Guus Til ook na dit seizoen nog bij Feyenoord speelt. "Ik ken de td van Spartak en Guus zelf heeft ook wat te zeggen. Ik kan me voorstellen dat hij het naar zijn zin heeft", aldus Arnesen. "Hij ligt goed in de groep, presteert prima en komende winter heb je het WK, he. Ik denk dat dit toernooi ook wel een factor kan worden."

De technisch directeur gaat verder: "Stel je bent een speler die dicht tegen Oranje aan zit. Ga je dan een transfer maken met de kans dat je bij je nieuwe club niet aan spelen toekomt, of kies je voor zekerheid en de kans op een WK te spelen? Ik denk dat spelers dat toch laten meewegen in hun beslissing."

Meer op VI.nl




Tags

arnesen til factor kies meewegen oranje spartak toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het zou geweldig zijn als Guus Til voor Feyenoord behouden kan blijven, liefst onder contract.

Dat zal lastig worden, want Spartak Moskou heeft drie jaar geleden de hoofdprijs voor hem betaald en weinig tot niets van teruggezien. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest en Spartak zal er alles aan gelegen zijn hun 'verlies' op deze aankoop te beperken.

Feyenoord zal dus diep in de buidel moeten tasten en ik weet niet of de club daartoe in staat is.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zal dus waarschijnlijk nog 'n jaar huren zijn. Betaal je zijn volledige salaris dan zal dat zeker geen probleem zijn voor Til en Spartak. Ik weet niet wat hij nu verdient maar zijn contract is vorig jaar nog opengebroken dus zal vermoed ik boven de € 2-2,5 miljoen liggen. Halen we (voorronde) CL dan zal dat ook weer niet zo'n groot obstakel zijn. PSV hield namelijk zo'n € 16m over aan het mislukte CL kwalificatie verhaal

Ander niet onbelangrijk feit zijn de militaire spanningen aan de Russisch-Oekrainsche grens. Je zal maar in Rusland zitten als daar de pleuris uitbreekt .... laten we hopen van niet. Voor Feyenoord zou het wel geweldig zijn gezien zijn hoge rendement.

Goed bezig Frank! Nu 'ff' verlengen graag.
+1/-0

2 jaar geleden
Lijkt .ik logies ..hij functioneert uitstekend en in Rusland niet. Daarbij wil hij mee .dus de Russen verhuren hem voor een jaar . Guus gaat mee met Nederlands elftal ..word duurder en de Russen verkopen hem aan pakweg een laag vlieger in England...appeltje eitje...voor Arnessen
+1/-0

2 jaar geleden
Voor ons is Til gewoon een toppert, hem behouden zou heel fijn zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda