Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Binnenkort praat ik met Feyenoord over mijn eigen aflopende contract'

3 februari 2022 00:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Binnenkort praat ik met Feyenoord over mijn eigen aflopende contract"; image source: Pro Shots

Frank Arnesen hoopt binnenkort met Feyenoord in gesprek te gaan over zijn eigen aflopende contract. Dat geeft de Deen aan in een uitgebreid interview met Voetbal International. "In eerste instantie wilden we dat doen tijdens het trainingskamp in Spanje, maar dat ging niet door vanwege coronabesmettingen in de spelersgroep", aldus Arnesen. "Vervolgens testte Toon van Bodegom positief in Los Angeles, hij moest daar tien dagen blijven en tenslotte zaten we midden in de transferwindow en hadden we eigenlijk andere zaken die voorrang verdienden. Maar nu is alles achter de rug en gaan we praten."

Wat betreft de technisch directeur hoeft het gesprek niet lang te gaan duren. "Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Feyenoord", zo geeft hij aan. "Tegelijkertijd moeten we nog wel een aantal dingen bespreken, zoals financiële afspraken in het oude contract. Daarnaast moeten we nog evalueren. Wat ging er goed, zijn er zaken misschien niet goed gegaan? De club zal er vast ook een mening over hebben."

Meer op VI.nl




Tags

arnesen angeles bodegom coronabesmettingen testte trainingskamp transferwindow voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hopelijk kunnen Arnesen en de rest van de technische staf behouden blijven. Er wordt voor zover ik kan zien een goed en gestructureerd beleid gevoerd, er is in die zin een organisatie op poten gezet die volgens een bepaalde visie werkt. Het werk is in dat opzicht nog lang niet af, en wellicht is het nooit af. Maar ik hoop dat dit 'team' de tijd krijgt om verder te bouwen. Ik heb vertrouwen in de ingeslagen weg!
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg