Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Philippe Sandler maakt transfervrij de overstap naar Feyenoord'

31 januari 2022 21:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Philippe Sandler maakt transfervrij de overstap naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord Transfermarkt meldt dat Feyenoord en Manchester City een akkoord hebben bereikt over de huur van Philippe Sandler. De verdediger is daarom inmiddels op weg naar Rotterdam. De Telegraaf meldde eerder al dat Sandler na dit seizoen transfervrij de overstap zou kunnen maken naar De Kuip, maar dat Manchester City dan wel een terugkoopoptie zal hebben.

Update 21:09: De Telegraaf meldt dat Philippe Sandler transfervrij de overstap zal maken naar Feyenoord. De club heeft daarbij een optie dat hij na dit seizoen voor nog eens twee jaar aan Feyenoord verbonden kan blijven. Wel heeft Manchester City een terugkoopoptie op de verdediger.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

sandler philippe telegraaf terugkoopoptie huur kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Slot zou enthousiast zijn, over periode voor de langdurige blessures. Moet nog wel revalideren.
+1/-0

2 jaar geleden
Slot had hem al naar AZ halen in der tijd..dus een mooie set ..
+1/-0

2 jaar geleden
de bank is in ieder geval qua sterkte er beter p geworden. Je speelt ook nog Europees, vergeet dat niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Gelukkig is Feyenoord niet meer alleen bezig met de korte termijn van 'n half seizoen. Ik denk dat Sandler zo'n voorbeeld is van voorsorteren op eventuele vertrekkende spelers. Slim dus. Bij Man City dachten ze dat ze de nieuwe Virgil v Dijk hadden aangetrokken en hebben dat vertrouwen nog steeds omdat City hem wel wilde verlengen en nu dus 'n terugkoop clausule hebben. Ik ben wel benieuwd hoe hoog dat dan weer is? City Legend Vincent Kompany was zeer lovend over hem toen hij bij Anderlecht speelde en heeft er denk ik meer kijk op dan de meeste hier ;-)

Hoezo moet hij revalideren? Zeker weer naar die Peppie & Kockie hobby journalisten van Rijnmond geluisterd?!! Die weten echt niet dat er lucht in 'n bal zit. Sandler heeft inderdaad pech gehad kwa blessures. Bij Troyes al na 2 wedstrijden, dat was dus eind augustus. Die hamstringblessure is allang over want die duren normaal gesproken 4-6 weken en hij is nu 5 maanden verder maar toen kreeg hij te maken met 'n teleurstellende, gefrustreerde coach die hem niet meer opstelde. Natuurlijk zal Feyenoord hem zsm klaarstomen maar dat zal geen maanden nodig hebben denk ik
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment