Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt op huur van Philippe Sandler'

29 januari 2022 23:34 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt op huur van Philippe Sandler"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord de selectie nog wil versterken met Philippe Sandler. De verdediger staat momenteel onder contract bij Manchester City en mag op huurbasis vertrekken. In de eerste seizoenshelft was hij al verhuurd aan het Franse Troyes, maar die uitleenbeurt werd vorige week al beëindigd omdat hij nauwelijks aan spelen toe kwam.

Eerder speelde Sandler op huurbasis voor Anderlecht, terwijl hij in Nederland twee seizoenen voor PEC Zwolle speelde. Bij Manchester City heeft hij nog een contract voor anderhalf jaar.

Meer op VI.nl




Tags

sandler philippe huur anderlecht nederland pec troyes uitleenbeurt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Is dit de eventuele vervanger van Senesi? 24j met niet zo heel veel wedstrijden op het hoogste niveau, 30 bij PEC en 9 bij Anderlecht. Man City kocht hem voor € 2,5 miljoen van PEC. Dit filmpje is van 3 jaar geleden dus oordeel zelf ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=sgdrimx5pJklink

Zal hij dan, als hij inderdaad komt, de concurrentie moeten aangaan met Ramon Hendriks. Zou dus goed passen in de Slot-visie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Lijkt in eerste instantie gehaald te worden voor de breedte, en dan kan Hendriks verhuurd worden. Ik vind het een slimme 'aankoop', hopend dat er ook daadwerkelijk een optie tot koop bedongen wordt.

Relatief jonge, gemakkelijk voetballende centrale verdediger. Niet veel wedstrijden, maar wel ervaring met spelen in verschillende (buitenlandse) competities. Het gaat er gewoon om dat zo'n jongen gaat spelen, dan kan hij stappen maken. Hij was bij Zwolle als een goede verdediger voor Eredivisie-begrippen. Als hij vanaf dat niveau nog stappen maakt, kan Feyenoord er gewoon veel plezier aan beleven.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot bizar eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki