Transparent
Inloggen
Sluiten

Eis aanklager: 50.000 boete voor Feyenoord en een duel voor Van Persie en Loovens

4 augustus 2003 22:19

Verslaggever: K

De openbare aanklager van de KNVB heeft vanavond voor de tuchtcommissie een bedrag van 50.000 euro boete geeist tegen Feyenoord voor het niet afstaan van Robin van Persie en Glen Loovens voor Jong Oranje na afloop van het vorige seizoen. Dat meldt het ANP (zie Nu.nl) vanavond. Voor het niet opkomen van de beide spelers heeft de aanklager tegen beide spelers een schorsing van drie duels geeist, waarvan twee voorwaardelijk. Binnen twee weken wordt uitspraak verwacht.

Feyenoord liet weten het absoluut niet eens te zijn met de eis van de Openbare Aanklager. Voor wat betreft de eis voor een schorsing voerde Feyenoord een reeks van voorbeelden in het verleden aan, waarbij geen schorsing volgde na het afzeggen door spelers van het Nederlands elftal.

Lees een samenvatting van de verdediging van Feyenoord: Feyenoord.nl

Meer op




Tags

aanklager loovens persie afzeggen anp glen jong knvb opkomen oranje samenvatting tuchtcommissie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.458 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda