Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubicoon Wim Jansen overleden

25 januari 2022 12:36 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Clubicoon Wim Jansen overleden; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord het trieste nieuws bekend gemaakt dat Wim Jansen is overleden. Het clubicoon overleed dinsdag op 75-jarige leeftijd. Jansen speelde in totaal 15 jaar in het eerste elftal van Feyenoord en kwam tot 476 officiële wedstrijden. Ook daarna was hij in verschillende functies actief bij de club.

Feyenoord heeft een online condoleanceregister geopend waar iedereen zijn of haar medeleven kan betuigen. De uitvaart zal aanstaande zaterdag plaats vinden. Ook voor supporters is hierbij de gelegenheid om hun medeleven te tonen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

jansen medeleven condoleanceregister uitvaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een triest nieuws!en wat een held deze man,veel sterkte toegewenst aan de familie met dit verlies.moest eerst even een paar keer in mijn ogen wrijven van dit bericht,een icoon is van ons heen gegaan maar wordt niet vergeten.
+1/-0

2 jaar geleden
Een geweldig mens en ook een fantastische voetballer , hij is onderschat maar was de beste speler van Feyenoord in de jaren 60/70
+1/-0

2 jaar geleden
Stille Willem is voor altijd stil..
Een speler van wereldklasse, maar bovenal een zeer aimabel mens..
RIP..
+1/-0

2 jaar geleden
Godverdomme.

Een van de allergrootste spelers die Nederland ooit heeft voortgebracht, en een van de grootste iconen van Feyenoord. Is niet meer. In het beste team wat ooit voor de club uitgekomen is, was hij onderdeel van een middenveld wat zijn weerga niet kende. De beste club ter wereld, Europa Cup 1, landskampioen (meermaals); door dat middenveld waarvan hij de motor EN de cockpit was.

Iedereen wordt ouder en iedereen gaat, uiteindelijk. Maar sommige iconen blijven voor altijd in ons geheugen als die jonge speler die ze ooit waren. Als dan het leven toch eindig blijkt, wint de emotie het van de ratio.

En dan word je er even stil van...

Godverdomme.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda