Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Ik moet vaker van afstand gaan schieten’

23 januari 2022 14:37

Met een 1-4 overwinning op NEC heeft Feyenoord zich goed hersteld van de nederlaag tegen Vitesse. Mede dankzij twee doelpunten van Orkun Kökcü werd een 1-0 achterstand omgebogen, waarbij het voor het eerst was dat de middenvelder twee doelpunten maakte in één duel. Na afloop verscheen Kökcü voor de camera’s van ESPN.

“Het is leuk dat ik twee keer in één wedstrijd heb gescoord, maar ik ben vooral blij met de overwinning. Ik vierde mijn tweede goal niet echt, maar dat had te maken met de tegengoal. Daarin ging ik niet helemaal vrijuit, denk ik. Ik kom vaak in posities als deze, maar als ik te vaak schiet lijkt het misschien dat ik geen overzicht heb. Misschien moet ik vaker schieten. Op trainingen doe ik het wel vaak, want dan doet de stand er minder toe. Maar ik heb het in me en moet het vaker doen, dat klopt. Af en toe sla ik misschien te veel door in het creëren van iets.”

Ook de penalty in de eerste helft schoot Kökcü goed in: “Vorig jaar had ik bij een penalty nog wel eens twijfels en wilde ik vaak niet nemen, maar nu is dat anders. Ik moet gewoon schijt hebben en vertrouwen op mijn traptechniek. Al met al is het is jammer dat we vorige week hebben verloren, want dan stonden we een stuk dichter bij de kopposities en verder weg van de nummer vier.”
Tags

kokcu espn kopposities omgebogen schijt sla vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arne buitenspelers geertruida gimenez gio hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki