Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Dit was belangrijk om weer omhoog te kijken'

23 januari 2022 14:12

Met een aantal prima reddingen in de eerste helft was Justin Bijlow weer eens van grote waarde voor zijn ploeg. De doelman verscheen na afloop van de 1-4 overwinning op NEC bij Aletha en Mario, om zijn kijk op de wedstrijd te geven.

“De uitslag was lekker. Ik denk dat ik weer een klein beetje mezelf was, vandaag. Het is lekker als je je team kan helpen, maar daar sta ik ook voor natuurlijk. Het lekkerste is dat we met 1-4 hebben gewonnen. Het was een belangrijke wedstrijd om weer omhoog te kunnen kijken en achter je komen de ploegen ook dichterbij. Het was fijn om mijn taak een paar keer te kunnen doen met wat reddingen. In de eerste helft waren we slordig en kwam NEC er een paar keer gevaarlijk uit. Na de rust deden we het heel goed qua druk zetten en in balbezit.”

Tot slot ging Bijlow nog kort in op de treffer van Schöne in de korte hoek: “Hij nam de bal snel mee en ik denk dat ik misschien iets te lang stil stond. Dat is iets om te bespreken met de keeperstrainer.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow aletha dichterbij schone slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki