Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghali dolgelukkig over transfer

4 augustus 2003 16:19

Verslaggever: K

Tegenover Egyptianplayers.com reageerde Hossam Ghali dolgelukkig op het nieuws van het rondkomen van zijn transfer naar Feyenoord. De middenvelder is op dit moment onderweg naar Cairo, waar hij op de ambassade het contract zal ondertekenen. De middenvelder beloofde zijn Egyptische fans in Europa voor succes te zorgen waar de Egyptische voetbalfans trots op kunnen zijn. In het verleden waren de Egyptische voetballers vaak weinig succesvol in Europa, Ghali wil daar verandering in brengen.

Zie ook goal van Ghali, waarbij hij een slalom schitterend afrond : mediaplayer. Hij scoorde in dat duel de enige treffer voor Al-Ahly tegen de landskampioen. Ghali stond dat duel verrassend genoeg opgesteld als spits, en niet zonder succes dus.

Meer op




Tags

ghali dolgelukkig egyptische afrond ahly ambassade beloofde cairo egyptianplayers hossam mediaplayer slalom voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave