Transparent
Inloggen
Sluiten

Weg naar boven moet voor Feyenoord in Nijmegen worden ingezet

21 januari 2022 16:55

Zondagmiddag staat voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen NEC op het programma. De Nijmegenaren kennen als promovendus een uitstekend seizoen en staan op een negende plek in de Eredivisie. Bovendien kwam het woensdagavond in actie in de TOTO KNVB Beker waarin werd gewonnen van FC Groningen.

Voor de Eredivisie speelde Feyenoord 40 keer eerder in Nijmegen. Daarvan wist het tot nu toe 23 keer te winnen, speelde het 6 keer gelijk en verloor het 11 keer. In het seizoen 1967/1968 werd met 0-5 de grootste zege ooit behaald. De thuiswedstrijd dit seizoen eindigde na een spectaculaire slotfase in een 5-3 zege.

Aan de zijde van NEC speelt Calvin Verdonk, die zijn jeugdopleiding bij Feyenoord doorliep. De linksback kwam uiteindelijk tot 19 officiële wedstrijden in het eerste elftal.




Tags

eredivisie groningen knvb nijmegenaren promovendus spectaculaire verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki