Alireza Jahanbakhsh: ‘De momenten moeten weer gaan komen’

16 januari 2022 11:06

Zaterdagavond was Vitesse met 0-1 te sterk voor Feyenoord. Een doelpunt halverwege de tweede helft deed de Rotterdammers de das om, waardoor de ploeg van Arne Slot met een domper 2022 is begonnen. Na afloop gaf Alireza Jahanbakhsh zijn mening over de wedstrijd bij ESPN.

“Het was geen goede avond. De eerste 20 minuten wilden we druk zetten op Vitesse, maar dat lukte niet goed. Daarna ging dat wel iets beter, maar nog steeds niet goed genoeg. De tweede helft controleerden we de wedstrijd, maar kregen we uit het niets een goal tegen. Ik vond dat we één punt hadden verdiend, maar dat lukte niet. Dat is erg teleurstellend.”

Vervolgens ging de aanvaller verder in op zijn vormcrisis: “Ik ben op de weg terug en train elke dag hard. Jammer genoeg miste ik een deel van de voorbereiding, maar nu ben ik echt goed bezig. Ik weet dat de doelpunten vanzelf gaan komen. Het belangrijkste zijn wedstrijdminuten maken, waar het vorig jaar aan ontbrak. Ik weet dat er hoge verwachtingen zijn en daar ben ik echt hard mee bezig. Ik ben vol zelfvertrouwen en twijfel niet aan mezelf. Het is natuurlijk een spel van momenten en die moeten goed gaan vallen. Dan vallen de doelpunten en assists vanzelf. Ik maak me geen zorgen, maar ik kijk uit naar de eerste paar goede momenten. Ik wil belangrijker worden voor het team met doelpunten en assists.”