Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: ‘We misten de creativiteit voorin’

16 januari 2022 10:59

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen Vitesse zaterdagavond met 0-1 verloren. Het was een teleurstellend resultaat voor de ploeg van Arne Slot, die over de gehele wedstrijd te weinig kansen kon creëren. Na afloop gaf de oefenmeester zijn blik op de wedstrijd bij ESPN.

“Je zou verwachten dat ik de kwaliteit van de wedstrijd vond tegenvallen, maar dat is iets wat je wel een beetje verwacht tegen een ploeg als Vitesse. Je moet 90 minuten lang verdedigend rekening houden met dat ene momentje, maar toen liepen we tegen elkaar aan. Justin had beter kunnen blijven staan, inderdaad. Maar je wint en verliest met elkaar, want we hebben ook niet veel kansen gecreëerd.”

Feyenoord leek nog op 1-1 te komen, maar deze treffer werd afgekeurd door de VAR. Slot: “Ik vroeg waarom hij is afgekeurd en ze zeiden dat hij werd aangeraakt door Dessers. Dat is wat de VAR gezegd heeft, waardoor het dan terecht buitenspel zou zijn. Maar als ik de beelden zie, heb ik niet de indruk dat hij hem heeft aangeraakt.”

Ook ging de trainer in op het rendement van de voorste linie en meer specifiek op het rendement van Alireza Jahanbakhsh: “De voorste vier waren niet heel creatief. Als een tegenstander zo massaal verdedigt, hoop je dat de buitenspelers er een keer langs gaan. Dat lukte alleen niet vandaag. We zijn niet de enige ploeg die het lastig heeft tegen Vitesse. Alireza mist met name rendement. Ik ken Ali uit mijn AZ-periode als een speler met veel doelpunten en assists. Dat hij wat meer balbezit verliest is ingecalculeerd, maar vooral zijn rendement moet dus omhoog gaan. Zonde dat we opnieuw door persoonlijke fouten van Vitesse verliezen, waarbij we zelf te weinig kansen bij elkaar hebben gespeeld.”




Discussieer mee op de forums


Tags

slot vitesse arne aangeraakt alireza var voorste ali buitenspelers creatief dessers espn ingecalculeerd jahanbakhsh momentje oefenmeester verdedigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki