Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement betaald voetbal: vanaf 28 januari weer publiek bij de wedstrijden

14 januari 2022 18:14 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Statement betaald voetbal: vanaf 28 januari weer publiek bij de wedstrijden; image source: Pro Shots

De clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie hebben uitgehaald richting de overheid. Dat valt te lezen in een statement dat de Eredivisie CV naar buiten heeft gebracht. De clubs willen dat er vanaf 28 januari weer publiek is toegestaan bij de wedstrijden in het betaald voetbal. "Wij zijn altijd heel meegaand en coöperatief geweest, maar de rek is er uit", aldus het statement. "Keer op keer heeft het betaald voetbal aangetoond op een verantwoorde manier wedstrijden met publiek te kunnen organiseren: geen besmettingen, en goede en gedegen controles. Daar wordt in Den Haag weinig tot niets mee gedaan."

Mocht er vanuit de politiek geen toestemming worden gegeven is de volgende stap dat de stadions demonstratief open gaan. "Dit zijn we ook verplicht aan onze loyale supporters. Iedere club gaat hierover in gesprek met zijn burgemeester", zo wordt geschreven. "Het betaald voetbal wil gehoord worden! Wij willen ons altijd constructief opstellen en onderdeel van de oplossing zijn en blijven. Ook nu weer. Ook met Den Haag en de nieuwe minister voor sport."

Meer op Eredivisie CV
Tags

statement eredivisie besmettingen controles cooperatief demonstratief gedegen meegaand minister overheid rek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt black carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber transferbeleid wieffer yoda