Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen blijft hoop houden in komst van Riechedly Bazoer en Patrik Wålemark'

12 januari 2022 17:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen blijft hoop houden in komst van Riechedly Bazoer en Patrik Wålemark"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International heeft Frank Arnesen de hoop op Riechedly Bazoer nog altijd niet opgegeven. De technisch directeur van Feyenoord heeft veel contact met het management van de speler en met Bazoer zelf, maar tot een deal met Vitesse is het nog niet gekomen. Arnesen is bovendien afhankelijk van investeerders om de transfer te kunnen betalen. Ook zij zien de komst van Bazoer zitten, maar niet tegen iedere prijs.

Arnesen heeft aangegeven dat hij deze week een ja of nee wil hebben, maar hij gelooft nog altijd dat de transfer rond zal komen. Ook aan de komst van aanvaller Patrik Wålemark wordt gewerkt.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

arnesen bazoer patrik riechedly walemark opgegeven vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Hoe is het toch mogelijk dat een eens zo’n redelijk welvarende rijke club afgezakt is tot dit niveau.
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik begrijp niet zo goed wat het probleem is.

Ja, Feyenoord beschikt niet over de middelen waarmee er directe versterkingen kunnen worden binnengehaald. Maar dat is al veel langer. En laten we eerlijk zijn, de afgelopen jaren met alle lockdowns en lege stadions hebben allerminst geholpen. Enige liquiditeit die je had, ben je inmiddels wel verloren.

Wat betreft dat gevoerde beleid over de iets langere termijn, die Feyenoord in deze situatie gebracht heeft; er lijkt een soort constante lijn te ontdekken waarin Feyenoord voortdurend 'te laat' is en de boot mist.

- Jong Feyenoord in de Eerste Divisie: jeugdspelers kunnen zich binnen de club nog verder ontwikkelen na de jeugdopleiding. Het gat tussen Varkenoord en Feyenoord-1 lijkt groter te zijn geworden, de jeugdspelers die het niet redden zijn minder waard door minder ervaring op ED-niveau.
- Varkenoord: de slag gemist in de toepassing van nieuwe technieken en training door conservatisme bij de leiding. Gebrek aan visie.
- Scouting en aan-/verkoopbeleid: het voortdurend mislopen van grote transfers, spelers worden niet verkocht als ze het meeste waard zijn en er lijkt geen structuur te zijn waarin mogelijke vervangers 'klaar' staan om die posities in te nemen.
- Organisatie: door tal van commissies en organen binnen de organisatie die allemaal hun rol en een belang hebben binnen de club, is de besluitvorming log en mag iedereen iets van alles vinden. Waardoor altijd alles rond de club maar voortduurt en er nooit spijkers met koppen worden geslagen.
- Bestuurlijk: het ontbreken van een echte CFO en CCO hun geld terugverdienen. Een Financiele man met mandaat die binnen de organisatie weet te besparen (zoals herfinanciering van leningen en aandelenbelangen onder voorwaarden die niet meer van deze tijd zijn) en een Commerciele man die geld genereert uit het bedrijfsleven en niet afhankelijk is van 'liefdadigheid'.

Mijn gevoel is dat Feyenoord sinds korte tijd wel goed bezig is, zeker gezien de mogelijkheden. Er wordt constructief gebouwd aan beter beleid. Het is een soort neerwaartse spiraal die doorbroken wordt door bij de basis te beginnen, in plaats van noodgrepen toe te passen. Hopelijk wordt dit ook zichtbaar voor partijen (investeerders, sponsoren) die de club weer een stap verder kunnen brengen. Ik heb er sinds lange tijd weer een beetje vertrouwen in gekregen...
+1/-0

 
2 weken geleden
Alle punten die jij benoemt zijn terug te leiden naar onbehoorlijk bestuur en leidinggeven.

Met de huidige COVID crisis is de liquiditeit ongetwijfeld afgenomen echter maak ik al jaren op de achtergrond mee dat het aan- en verkoopbelasting gewoon bagger is.
Ook de scouting is, hopelijk was, gewoon ondermaats.

Ben zelf wel inderdaad ook wat meer positief met de huidige bezetting binnen het bestuur maar gezien het verleden blijf ik sceptisch.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts