Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat nu voor terugkeer van Tonny Vilhena'

4 januari 2022 11:34 - 1908
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat nu voor terugkeer van Tonny Vilhena"; image source: Pro Shots

1908.nl weet te melden dat Feyenoord na het mislopen van Joey Veerman inzet op de terugkeer van Tonny Trindade de Vilhena. De 27-jarige middenvelder moet terugkeren bij de club en Feyenoord gaat zich daarom melden bij het Russische FK Krasnodar. Vilhena speelde al lange tijd voor Feyenoord.

In 2003 kwam hij in de jeugdopleiding terecht, waarna hij in januari 2012 zijn officiële debuut in het eerste elftal maakte. Na liefst 258 officiële wedstrijden in het eerste elftal vertrok hij in de zomer van 2019 naar FK Krasnodar.
Tags

vilhena krasnodar joey trindade veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Wat een belachelijk 'beleid' weer. Veerman blijkt niet haalbaar en dan blijkt Vilhena de tweede keuze. Twee totaal verschillende type voetballers.
+2/-0

4 weken geleden
Ik hoop dar dit niet doorgaat want dit is geen versterking
+1/-0

4 weken geleden
Veerman is rechtsbenig en Vilhena is linksbenig. Wat voor type voetballer wil Feyenoord nu eigenlijk? Voor Vilhena is Feyenoord niet echt een uitdaging. Hij kent de club al en in salaris zal hij er niet op vooruit gaan. Liever een fris gezicht uit de subtop van de eredivisie.
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Was voor Til Feyenoord wel een uitdaging? Achteruitgang in salaris weegt blijkbaar niet op tegen spelvreugde. Ik vond Vilhena wel een fijne agressieve speler.
+1/-0

4 weken geleden
Vrij onzinnig als De Vilhena terug gaat keren, dit wordt een soort Fer-scenario. Nu kunnen we ook Karim El Ahmadi terughalen, heb je tenminste en stofzuiger in huis. Of Jhon van Beukering. Op voorwaarde dat de take away geen kind aan huis wordt.
+1/-0

4 weken geleden
Word een beetje moe van al die oude jongens terug halen .Even vanuit gaande dat het waar is. Waar is de nieuwe scouting ?..Voor mij gemoedsrust er maar vanuit gaan dat het niet waar is ..
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.078 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts