Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joey Veerman lijkt op weg naar PSV, Feyenoord geeft echter niet op'

3 januari 2022 23:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Joey Veerman lijkt op weg naar PSV, Feyenoord geeft echter niet op"; image source: Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat Feyenoord mis lijkt te grijpen bij Joey Veerman. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV inmiddels een stevig bod heeft neerlegd op de middenvelder van sc Heerenveen van 5,5 miljoen euro. Er zou alleen nog gesteggeld worden over een doorverkooppercentage. De Eindhovenaren zouden dinsdag al een definitief akkoord hopen te krijgen zodat hij direct mee kan op trainingskamp.

Feyenoord zou een eerder bod van ongeveer 4 miljoen euro afgewezen zien worden. De verwachting is echter dat een nieuw bod niet veel hoger zal worden. Volgens Feyenoord Transfermarkt geeft de club echter niet op en is er spoedoverleg geweest om de middenvelder alsnog naar Rotterdam te kunnen halen.

Meer op ED.nl
Tags

joey veerman gesteggeld heerenveen neerlegd spoedoverleg trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Als nou die zogenaamde investeerders eens even meedenken, dan zouden ze heel misschien iets kunnen betekenen voor deze mooie club, maar het zijn helaas allemaal broodje aap verhalen over die geldschieters. Succes in het verleden ..... Geld was, is en blijft een zeer groot probleem bij Feyenoord, dus ...... PSV succes met Joey, misschien dat z'n oom Piet iets kan betekenen... op een personeelsfeestje van een van die suikeroompjes.
+2/-0

4 weken geleden
Kennelijk wil Veerman zo graag bij Heerenveen weg dat zelfs PSV een kans maakt hem vast te leggen... ;)

Ik had het al eerder gesteld, de financiele situatie van Feyenoord is zodanig dat de club niet zomaar een transfersom op tafel kan leggen. Tegenover clubs die dat wel kunnen, zal Feyenoord altijd aan het kortste eind trekken.

Helaas is het niet zo dat Veerman per se, en alleen maar naar Feyenoord wil. Is zijn goed recht. Ik zou wel twee keer nadenken voordat ik bij PSV teken, want alhoewel zij op de eerste plaats staan ben je als speler volledig overgeleverd aan die bipolaire hoofdtrainer. Wat een idioot is dat.

Die kan nog zo enthousiast over je zijn, dat kan zomaar betekenen dat je nooit meer dan een uur speelt vanuit een soort bescherming.
+1/-0

4 weken geleden
Nou dat is lekker onderhandeld. Ze kunnen er voortaan gewoon een openbare veiling van maken . Feyenoord heeft 4 Rien waarschijnlijk 5 en PSV heeft gelijk 6 geboden met 20 % doorverkoop...pdf als ze wat sneller en stiller waren geweest ...
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts