Transparent
Inloggen
Sluiten



Tags

gyan bonaventure cultheld kalou ongeneeslijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat een meer dan vervelend bericht.Chris was een geweldig mens en als voetballer de ultieme stijder.We won't forget you!!!!R.I.P.
+3/-0

2 jaar geleden
Je hoort begin deze maand dat hij ernstig ziek is, wat kort daarop door hem zelf ontkent wordt. Dan gloort er hoop, maar weet je ook dat Gyan bij leven altijd het volste vertrouwen had in de goedheid van de mens maar bovenal in die van zijn God. Ik vreesde al dat het eerste nieuws realistischer was dan zijn eigen vooruitzicht.

Wat een vreselijk nieuws, een heel bijzonder mens is ons ontvallen. Iemand met een gigantisch groot hart. Geen geweldige voetballer, maar toch een voorbeeld voor velen; op- en buiten het veld. Vechten voor wat hij waard was. Altijd. Onvoorwaardelijk. Alleen z’n laatste strijd heeft hij niet gewonnen.

Gedreven door zijn rotsvaste geloof heeft hij een hoop mensen geholpen, vreugde gebracht, en kon hij als voetballer soms boven zichzelf (en Jan Koller) uitstijgen.

Ik weet 1 ding; als we allemaal een heel klein beetje van de gulheid van Gyan zouden tonen in ons eigen leven, zou de wereld er veel beter uit zien.

Rust zacht kleine man. Kampioen. UEFA-cup winnaar. Grote held.


Dat de hemel waar jij zo overtuigend in geloofde je met open armen ontvangt.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Geweldig mooie reactie van je,had het zelf niet beter kunnen omschrijven,klein van stuk,maar een groot mens!!!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Een van de meest memorabele spelers van Feyenoord. Hij had het heel moeilijk na zijn carrière. We mogen hem nooit vergeten. R.I.P.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg