Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Jens Toornstra verlengt tot 2023

24 december 2021 09:53 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Jens Toornstra verlengt tot 2023</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord bekend gemaakt dat Jens Toornstra zijn contract heeft verlengd. De aanvoerder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2023. Feyenoord heeft daarbij bovendien een optie voor één jaar extra. De huidige verbintenis van de middenvelder zou na dit seizoen aflopen.

Voor technisch directeur Frank Arnesen is Toornstra een verpersoonlijking van de identiteit van Feyenoord. "Onverzettelijk, altijd voorop te vinden in de strijd, nooit verzakend. Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst", aldus Arnesen. "Niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club wil blijven."

Toornstra hoefde zelf niet na te denken over een langer verblijf. "Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel", zo geeft hij aan. "Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat heel erg fijn. De afgelopen jaren heb ik al veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet."

Sinds zijn komst naar Feyenoord in 2014 speelde hij al maar liefst 292 officiële wedstrijden voor de club. Daarmee nadert hij de top tien aller tijden van Feyenoord.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra arnesen bewijst gekend identiteit modelprof onverzettelijk onwijs veelzijdige verpersoonlijking verzakend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Fijne gozer, sieraad voor de sport en dus voor de club.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts