Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Joey Veerman: 'Rond de zes miljoen met doorverkoop is een redelijke waarde'

23 december 2021 14:58 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Joey Veerman: "Rond de zes miljoen met doorverkoop is een redelijke waarde"; image source: Pro Shots

Fulco van Kooperen, zaakwaarnemer van Joey Veerman, bevestigt in gesprek met De Telegraaf dat Feyenoord zeer geïnteresseerd is in de middenvelder. "Feyenoord wil hem graag hebben. We zullen zien hoe het verder gaat", aldus Van Kooperen. "Heerenveen heeft nu gezegd: Als we het op tijd weten, dus niet op 20 januari of zoiets, dan willen we meedenken."

Afgelopen zomer verschenen er berichten dat Heerenveen liefst 10 miljoen euro wilde hebben voor Veerman. "Onzin. Heerenveen heeft dat bedrag nooit genoemd", zo geeft de zaakwaarnemer aan. "Wat is een redelijke waarde voor hem in Nederland? Ik denk rond de zes miljoen en doorverkoop."

Een hogere transfersom zal lastig worden. "Als ze acht miljoen gaan vragen aan Feyenoord wordt het moeilijk. Net als voor AZ, dat eveneens vergaande belangstelling had", zegt hij daarover. "Dat weet Heerenveen ook, omdat ze de bedragen niet kregen. Daarom is hij afgelopen zomer niet weggegaan. Maar nu moet hij weg en dat weten ze ook."

Van Kooperen gaat verder: Daarom wil Heerenveen meewerken aan een transfer. Maar voor hoeveel? Ik denk: hoe hoger het bedrag, hoe lager de doorverkoop. En omgekeerd. AZ zat afgelopen zomer rond de vijf miljoen en twintig procent doorverkoop. Dat heeft Heerenveen niet gedaan, omdat ze niemand konden halen. Dat argument gaat niet meer op: nu weten ze het op tijd."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

heerenveen doorverkoop veerman joey kooperen fulco nederland omgekeerd onzin telegraaf vergaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik weet dat best veel supporters hem liever niet zien komen. Nou ik zeker wel! Voor rond de 3 a 4 miljoen of zo prima. Blijkbaar zijn er financiers, goed nieuws. Of verwacht men Kokcu nu of deze zomer te verkopen. Samen met Aursnes topduo met de punt naar voren (nr 10, nu Til, volgend jaar? Duricic?). Kokcu doet het prima, maar als die voor de 2e keer gaat draaien of weer gaat lopen met de bal is de perfecte pass van Joey al verstuurd! En een goede vrije trappen nemer en afstandssniper kunnen we ook goed gebruiken.
+1/-0

2 maanden geleden
de prijs drukken door Antonucci en / of Diemers die kant op te laten gaan
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Gezien de financiele situatie van Feyenoord lijkt een transfer waarin Feyenoord-spelers die op dit moment weinig/niet aan spelen toekomen betrokken worden en richting Heerenveen gaan de enige mogelijkheid.

Dan heb je spelers die weg willen en voor Feyenoord echt niet goed genoeg zijn (Diemers) en spelers waar nog enige potentie in zit (Antonucci) maar die om andere redenen buiten de boot vallen. In dat laatste geval hoop ik dat Feyenoord een 'terugkoop-optie' bedingt. Je zal net zien dat Antonucci het bij Heerenveen geweldig gaat doen en straks een godsvermogen waard is.

Buiten dat krijg ik de indruk dat Feyenoord de transfersom niet zelf gaat ophoesten. Er zal een externe investeerder zijn die bereid is Veerman te kopen voor Feyenoord. In wat voor constructie is mij niet geheel duidelijk, maar als Feyenoord op die wijze de selectie kwalitatief kan verbreden (hopelijk ook nog op andere posities) kunnen we na de winterstop nog lang mee blijven doen. Hopelijk.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts