Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord meldt zich officieel voor Joey Veerman'

22 december 2021 23:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord meldt zich officieel voor Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord zich officieel gemeld heeft voor Joey Veerman. Inmiddels zou er al een eerste bod zijn uitgebracht op de middenvelder van sc Heerenveen. Technisch manager Ferry de Haan heeft in een reactie aan VI bevestigd dat Feyenoord zich heeft gemeld. Veerman is bezig aan zijn derde seizoen bij Heerenveen, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2024.

Meer op VI.nl




Tags

veerman joey heerenveen ferry haan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kuijt007 (geschorst)
2 jaar geleden
Dan geven we de Kuip als onderpand of zoiets?

Ik dacht dat we geen geld hadden?
+1/-0

2 jaar geleden
Gewoon een voorschot op het bod dat je krijgt op of kokcu of toornstra. Er staan genoeg spelers in de picture..Mooie en goede speler de vraag is of hij er aan toe is..
+1/-0

2 jaar geleden
Een langer verblijf van Guus Til lijkt uitgesloten en als ook Kökçü na dit seizoen vertrekt valt er een flink gat op het middenveld. Dat de club Toornstra lijkt te verlengen en nu al interesse toont in Joey Veerman vind ik een goede zaak.

Samen met Aursnes heb je dan in ieder geval drie volwaardige middenvelders. Dat lijkt me een minimale bezetting. Je hoeft dan in ieder geval niet terug te vallen op een Diemers, die ook wil vertrekken en echt van veel minder niveau is.

Natuurlijk, er zijn andere posities die ook versterking nodig hebben. Maar ik denk dat Arnesen en Slot prima prioriteiten kunnen stellen.
+1/-0

2 jaar geleden
Kocku (wil te veel de beslissende pass geven) verkopen...
Diemers en/of Antonucci als wisselgeld met Heerenveen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zie Diemers vertrekken en ook Kökçü, Til is huurling en zal ook vertrekken. Aardige leegloop. De naam Filip Đuričić circuleert ook al.
Veerman kost bom duiten. De Serviër is een twijfelgeval. Er zal heel hard nagedacht moeten worden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda