Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United werkt niet mee aan verhuur van Amad Diallo'

21 december 2021 10:01 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Manchester United werkt niet mee aan verhuur van Amad Diallo"; image source: Pro Shots

Feyenoord Transfermarkt meldt dat Manchester United niet mee wil werken aan een verhuur van Amad Diallo. Feyenoord schakelt daarom direct door in de zoektocht naar een nieuwe aanvaller. Diallo was vorige transferperiode dicht bij een verhuur aan Feyenoord, maar inmiddels heeft Manchester United met Ralf Rangnick een trainer die de jeugd meer een kans wil gaan geven.
Tags

diallo amad rangnick

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben hier allesbehalve rouwig om. Wat moet je voor de duur van 6 maanden met een speler die terugkomt van een blessure en geen wedstrijdritme heeft?

Nelson krijgt pas de laatste maanden speeltijd (en was daar tot die tijd niet aan toe) en Jahanbakhsh worstelt nog steeds met zijn vorm.

Ga nu niet huren voor de komende zes maanden, voor je het weet ben je een paar maanden verder voordat de speler gewend is aan de intensiteit en manier van voetballen. Wat heb je er dan nog aan?

In de ideale wereld wil je in de tweede seizoenshelft over een kwalitatief bredere selectie beschikken dan momenteel het geval is. Maar of het huren van spelers daarvoor de beste oplossing is betwijfel ik.

Ik heb geen beter alternatief, maar vind dat je het budget beter in je zak kan houden en investeren en spelers met restwaarde komende zomer, of tijdens de winterperiode.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zou van de zomer voor 2 jaar zijn dat huren, dus als het nu voor anderhalf jaar zou kunnen zou ik het zeker doen. Voor een half jaar huren heeft idd geen zin
+1/-0

 
2 jaar geleden
Spelers voor anderhalf jaar huren is inderdaad een ander verhaal. Maar heeft ook zijn 'tegens'. Wie weet hoe de wereld er over 18 maanden uitziet? En helemaal in de voetballerij?


Een speler huren is altijd een korte termijn oplossing zonder restwaarde. Als een gehuurde speler voor langere periode vastligt, is dat weer een poppetje in de pikorde die doorstroming en ontwikkeling van anderen in de weg kan zitten. Soms moet je een talent die er niet aan toe lijkt gewoon voor de leeuwen flikkeren, kan zelfs perspectief op speeltijd leiden tot een versnelling in de ontwikkeling van een talent.

Ik sta behoorlijk kritisch tegenover het huren van spelers. Wanneer je aan het begin van het seizoen dreigt op sleutelposities in je elftal kwalitatief (en kwantitatief) tekort te komen, is dat funest voor het totale proces van je team en andere posities. Dan is huur een goede optie.

Zoals Til het nu mogelijk maakt dat het team speelt zoals Slot graag wil zien, en een Dessers beslissend is geweest in meerdere wedstrijden.

En nu je een geweldige eerste seizoenshelft afsluit met een kwalitatief-smalle selectie, is het voor kortere periode huren van spelers die je de komende zes maanden meer opties geven zeker een mogelijkheid. Maar heb je dan iets aan jongere spelers die weinig tot niets spelen bij hun huidige club? Spelers die de intensiteit van het huidige Feyenoord-spel niet kennen?

Wellicht kan je dan beter voor de wat oudere speler gaan die op dit moment bij zijn huidige club ook weinig speelt (waarom zou de speler en de club anders open staan voor verhuur) maar meer gewend is qua verschillende speelstijlen en aanpassen?

Het is echt een lastige afweging.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.694 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal sobat socrates timber transferroom traore trump ueda vance walemark wieffer willykment