Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Cor Pot heeft het mij bij Feyenoord heel moeilijk gemaakt'

19 december 2021 17:26
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Cor Pot heeft het mij bij Feyenoord heel moeilijk gemaakt"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis heeft in gesprek met ESPN hard uitgehaald naar Cor Pot. Dat gaf de aanvaller zondag aan nadat het verschil in zijn gedrag ter sprake kwam. "Vorig jaar verloren we natuurlijk op een gegeven moment vaker dan dat we wonnen en zat er in de hele ploeg een hoop frustratie. Ook door een aantal mensen die zich de laatste weken in de media roeren", aldus Berghuis. "Daar bedoel ik Cor Pot mee. Hij heeft het mij heel moeilijk gemaakt. Ik wilde het eigenlijk niet zeggen, maar doe het toch."

Berghuis ging verder: "Daarom zat er bij mij vorig jaar heel veel frustratie en dat is er nu niet. Dat zie je ook aan heel Feyenoord, want ze zijn allemaal opgeleefd. Er werd heel erg de nadruk gelegd dat ik de stoorzender was bij Feyenoord, maar Arne Slot legt heel goed bloot wie de stoorzenders waren."
Tags

berghuis arne bloot espn opgeleefd roeren slot stoorzender stoorzenders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wat een onzin verhaal, hij wist dat Pot weg was, en dus ook zijn frustratie's een plek konden krijgen, en toch gaat hij naar 020
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik heb het idee, dat Cor Pot degene was, die soms kritiek had op het optreden van Berghuis
+1/-0

2 maanden geleden
Hij zegt toch niet dat Cor Pot de reden is gegaan dat hij weg ging. Wel dat het een reden was waardoor er veel frustraties waren.

Cor Pot is de grootste debiel die ooit bij de club heeft rond gelopen. Dat zo’n man een plek kan hebben in een grote voetbalorganisatie is een regelrechte schande.

Berghuis is dan weliswaar op een hele vervelende manier vertrokken naar de aartsrivaal, maar hij heeft in zijn grote teen nog meer verstand zitten dan Cor Pot in zijn hele brein. De opmerking dat Slot laat zien wie de rotte appels vorig jaar waren is ook volledig terecht, en het is gewoon heel erg jammer dat wij de combinatie Feyenoord onder Slot met Berghuis niet te zien hebben gekregen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat van Cor Pot zal gerust kloppen, maar ik mis zoals altijd weer zelfkritiek bij dit figuur.

Hij denkt nu helemaal het mannetje te zijn, omdat de selectie hem zo begroette en hij geen Kuip tegen zich heeft gehad en ook nog eens gewonnen heeft.

Nogmaals, wij hebben zijn voetballeven gered toen die op de bank zat bij Wattford 2. Dan ga je niet zo'n stap maken.

Klaar.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ach Berghuis is daar volledig op zijn plek. Je ziet je dat heel Feyenoord is opgeleefd na zijn vertrek. Voor elke partij beter dit.
Spelers als Berghuis zijn van naturen niet zelfkritisch. Te meer ook omdat hij door Advocaat op het schild is gehesen. Daardoor is hij ook te veel in zichzelf gaan geloven. Wat vervolgens weer tot irritaties binnen de ploeg heeft geleid. De wedstrijden dat ook Berghuis vorig seizoen slecht speelde is hij toevallig vergeten. Uiteindelijk moeten we gewoon blij zijn dat hij weg is. Daar in de plaats hebben we een aantal leuke spelers kunnen halen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
"De opmerking dat Slot laat zien wie de rotte appels vorig jaar waren is ook volledig terecht..."

Yep, en Berghuis zelf was er ook 1 van. Het grappige is dat hem dit zelf ontgaat.
+1/-0

2 maanden geleden
Het is een goede voetballer maar zijn instelling en mentaliteit zijn waardeloos ,en nu natrappen dat getuigt wat een instelling hij heeft
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.078 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts