Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Had het gevoel dat de 1-1 zou vallen'

19 december 2021 17:10

Feyenoord heeft de Klassieker in eigen huis erg ongelukkig met 0-2 verloren. Een eigen doelpunt en een penalty deden Feyenoord zondagmiddag de das om, in een verder erg tegenvallende Klassieker. Na afloop van de wedstrijd gaf Arne Slot zijn mening bij ESPN.

“Het was een frustrerende middag. Ik was vooral nieuwsgierig of we er een gelijkwaardige wedstrijd van konden maken. Het is beide partijen goed gelukt om de ander het voetbal onmogelijk te maken. Wij hebben daarin misschien wel de beste kansen gehad. Het is goed gelukt om de vrije man bij Ajax eruit te halen en na rust kwamen we zelf goed in het spel. We hadden constant het gevoel dat de 1-1 er wel in zat.”

Om vervolgens verder te gaan over de wedstrijd: “We hebben het al vaker gezien dit seizoen, dat de tegenstander relatief vaak scoort uit de kansen die ze krijgen. Vandaag hebben we het zelfs voor elkaar gekregen om twee tegengoals te krijgen, terwijl de tegenstander maar één schot op doel had. Dat is enorm frustrerend. Het is een wedstrijd van weinig kansen, dus dan is een eigen goal niet zo handig. Aan de bal had ik graag gezien dat we iets vaker dreigend konden worden uit de omschakeling. Daar waren we alleen wat te slordig in. We kregen wel steeds meer ruimte tegen het einde en het was een beetje wachten op de 1-1. Maar na de strafschop en de 0-2 was het gespeeld. Het spel opzich geeft wel houvast richting de rest van het seizoen. Vooral de manier waarop we het Ajax moeilijk hebben gemaakt. Ik vond ons de tweede helft fysiek verder dan Ajax, maar helaas hebben zij met 0-2 gewonnen.”

Tot slot was Slot kort en bondig over de wissel van Sinisterra: “Sinisterra was geblesseerd in de kleedkamer achter gebleven. Die zal woensdag waarschijnlijk niet gaan spelen.”
Tags

slot arne klassieker sinisterra bondig das espn frustrerende houvast nieuwsgierig omschakeling opzich tegengoals

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.078 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts