Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Het is op de details beslist'

19 december 2021 16:31

Het was een nederlaag met een erg zure nasmaak voor Feyenoord. De Klassieker werd zondagmiddag met 0-2 verloren, wat een vertekend beeld van de krachtsverhoudingen was. Zeker in de tweede helft had Feyenoord recht op de gelijkmaker, maar uit het niets viel de 0-2 uit een penalty. Jens Toornstra deed bij ESPN zijn verhaal over de wedstrijd.

“Ik denk niet dat we hier hadden hoeven verliezen. Bij de 0-1 was ik in de veronderstelling dat Guus dichterbij was. Dat was een verkeerde inschatting van mij. De kans die volgde was één van de eerste kansen uit de eerste helft. DIe penalty was zuur, maar ik heb ook aan de andere kant genoeg dingen zien gebeuren in de zestien. Die handsbal bijvoorbeeld. De details geven vandaag helaas de doorslag.”

“We wilden ze vroeg onder druk zetten, maar dat ging niet altijd heel goed. In de tweede fase wisten zij ook niet goed wat ze moesten doen, dat zie je aan slechts één schot op goal. In de tweede helft nemen we iets meer risico en moet hij een keer goed vallen, maar dan krijg je die penalty om de oren. We hadden graag een resultaat neergezet vandaag, maar het is op de details beslist.”
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra dichterbij doorslag espn handsbal inschatting klassieker krachtsverhoudingen nasmaak zure zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arnesen aursnes aursness backup bazoer brands carlos dermane diego diemers geertruida godsnaam hanegem hartjes hendrix herk ingestelde inschiet kleijn kongolo kuip linksbening lucius ramesoe senesi sevilla veerman wehave willykment woerts