Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'We krijgen de meeste kansen, maar winnen lukt weer niet'

15 december 2021 22:17

In de strijd om plaatsing voor de achtste finales van de KNVB Beker heeft Feyenoord aan het kortste eind getrokken. Uit tegen FC Twente werd het in extremis 2-1 voor de thuisploeg. Tegenover ESPN blikt een aangeslagen Justin Bijlow terug op de wedstrijd:

“Het was een rotavond. We geven weinig weg, toch krijgt FC Twente twee momenten waaruit ze scoren. Ook de keeper heeft weer een goede avond tegen ons, net als de vorige keer. Ik liep geïrriteerd het veld af, want zondag ging het ook zo. We krijgen de meeste kansen maar slagen er niet in om te winnen.”

De keeper van Feyenoord steekt ook nog de hand in eigen boezem. Bij de eerste tegengoal zag zijn optreden er namelijk niet zuiver uit: “Bij die 1-1 had ik eigenlijk moeten blijven staan, dat was een inschattingsfout.” Vervolgens richt Bijlow de blik op het aanstaande voetbalweekend: “Voetbal gaat gepaard met tegenslagen, dus vanavond mogen we balen. Maar aanstaande zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Morgen gaat de knop weer om.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow twente aangeslagen boezem espn extremis knop knvb kortste rotavond voetbalweekend zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente wehave wieffer yoda