Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'We waren iets te gehaast'

12 december 2021 16:33

Met het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen heeft Feyenoord de koppositie in de Eredivisie laten liggen. In de Euroborg kwam Feyenoord op voorsprong via Senesi, maar de verdediger was later ook degene die de 1-1 te gemakkelijk toeliet. Bij ESPN gaf Justin Bijlow zijn mening over de wedstrijd.

“Het was een heel frustrerende wedstrijd. Je geeft bijna niets weg en je domineert, zeker in de tweede helft. We probeerden na de 1-1 nog wat te forceren, maar dat lukte helaas niet. Ik denk dat we iets te gehaast waren voor de goal. Gelukkig kon ik de bal van Postema nog pakken, anders verlies je hem ook nog. Maar ik had hier liever met drie punten gestaan vandaag. Woensdag spelen we nu tegen FC Twente en vanaf donderdag gaan we ons pas richten op zondag.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow gehaast domineert eredivisie espn euroborg groningen postema senesi toeliet twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda