Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord ontvangt wéér geldboete van UEFA

10 december 2021 21:49 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Feyenoord ontvangt wéér geldboete van UEFA; image source: Pro Shots

De UEFA heeft bekend gemaakt dat Feyenoord wéér een boete heeft ontvangen. Vanwege het afsteken van vuurwerk, het gooien van objecten en het aanbrengen van vernielingen tijdens de uitwedstrijd tegen Slavia Praag moet de club in totaal 48.000 euro boete betalen. Bovendien moet Feyenoord ook alle schade die is aangericht door supporters vergoeden aan Slavia Praag.

De Europese voetbalbond heeft bovendien ook een voorwaardelijke straf uitgedeeld van een uitwedstrijd zonder publiek. Deze proefperiode zal twee jaar geleden. Indien er in die periode nogmaals misdragingen zijn zal Feyenoord het een uitduel zonder supporters moeten spelen.

Inmiddels heeft Feyenoord al meer dan 300.000 euro aan boetes moeten betalen dit seizoen.

Meer op UEFA.com




Tags

uefa praag slavia misdragingen objecten proefperiode vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Erger mij kapot aan de zogenaamde supporters die hun momentje van even de held zijn belangrijker vinden dan het belang van de club.
Geldt ook voor het in het gangpad staan.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer