Transparent
Inloggen
Sluiten

Sem Valk: 'Ik leer veel van Gernot Trauner'

9 december 2021 23:57

Verdediger Sem Valk heeft donderdagavond zijn Europese debuut gemaakt voor Feyenoord. Na rust kwam de jongeling in het veld voor Senesi en speelde een prima wedstrijd. Na afloop vertelde Valk bij ESPN hoe hij de avond heeft ervaren.

“Jammer dat het zonder publiek was, dat had het helemaal af gemaakt. Verder ging het best goed. Vorig jaar heb ik twee keer bij de selectie gezeten en dit seizoen heb ik in de voorbereiding een paar keer meegedaan. Deze week heb ik mee mogen trainen en nu heb ik gelukkig mijn debuut mogen maken. Ik leer elke dag nieuwe dingen op de trainingen. Ik leer op dit moment erg veel van Trauner, zeker in de duels en in balbezit. Mijn vader vertelt vaak over John de Wolf, wat voor verdediger hij was. Ook van John kan ik veel leren. Ik ben een verdediger die goed aan de bal is. Van origine ben ik een middenvelder, maar in verband met mijn lengte ben ik naar achter geschoven. Het vooruit verdedigen is het voornaamste aandachtspunt voor me.”

Tenslotte ging Valk ook nog kort in over het screenshot-incident rondom het vertrek van Berghuis van afgelopen seizoen: “Dat is iets was vorig seizoen is gebeurd. Ik heb daar spijt van en de groep heeft dat geaccepteerd. Ik wil dat graag achter me laten. Nu gaan jullie me leren kennen als voetballer.”




Discussieer mee op de forums


Tags

valk sem trauner gernot aandachtspunt berghuis espn jongeling meegedaan origine screenshot senesi wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.437 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris