Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Voelde bijna als een oefenwedstrijd'

9 december 2021 23:51

Net als tegen Slavia Praag en Union Berlin, heeft Feyenoord ook de thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa in winst omgezet. Tegen de Israëliërs was het over de hele wedstrijd de betere partij, wat in de score werd uitgedrukt met doelpunten van Dessers en Nelson. Bij ESPN ging Justin Bijlow verder in op de tegengoal, waarbij hij er niet goed uit zag.

“De tegengoal was zeker een smetje. Dat mag niet gebeuren. Ik dacht er te makkelijk over en als dit bij een 1-0 stand gebeurt benadeel je het team. Dan ben je verder van huis. Het is gewoon niet lekker dat het gebeurt, omdat er een tegengoal uit komt.”

Bijlow was terug zijn afwezigheid in verband met een positieve coronatest: “Het voelde wel als een lange afwezigheid. Fortuna was daarin nog net te vroeg, maar vandaag kon ik gelukkig spelen. Het is verschrikkelijk om zonder supporters te spelen, dan voelt het bijna als een oefenwedstrijd. Het is heel positief dat we vandaag met veel andere jongens hebben kunnen spelen. We zijn heel goed onderweg dit jaar, dus ook de complimenten aan de jongens die dit mogelijk hebben gemaakt.”




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow benadeel berlin coronatest dessers espn fortuna haifa israeliers maccabi nelson praag slavia smetje uitgedrukt union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda