Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord speelt donderdag alleen nog maar om de coëfficiënten

8 december 2021 11:39

Voor Feyenoord eindigt donderdagavond de groepsfase van de Conference League met een thuiswedstrijd tegen Maccabi Haifa. Heel veel staat er voor Feyenoord echter niet meer op het spel, omdat de ploeg van Arne Slot al verzekerd is van de groepswinst. Alleen wat extra coëfficiënten en een winstpremie zouden nog bijgeschreven kunnen worden.

Ook voor Maccabi Haifa staat er niets meer op het spel. De huidige nummer twee staat op een vierde plaats in de groep en zou ook bij een overwinning tegen Feyenoord niet meer tweede kunnen worden.

Twee keer eerder speelde Feyenoord in De Kuip tegen een club uit Israël. In het seizoen 1992/1993 werd Hapoel Petach Tikva met 1-0 verslagen, terwijl in augustus 2009 met 3-0 werd gewonnen van Hapoel Beer Sheva.




Tags

coefficienten haifa hapoel maccabi arne bijgeschreven conference israel kuip petach sheva slot tikva winstpremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.312 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki