Transparent
Inloggen
Sluiten

'Franco Antonucci mag op huurbasis vertrekken'

8 december 2021 10:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Franco Antonucci mag op huurbasis vertrekken"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Franco Antonucci komende winterstop op huurbasis mag vertrekken uit De Kuip. De middenvelder maakt nu zijn minuten in het beloftenteam van Feyenoord. Antonucci werd ruim een jaar geleden overgenomen van AS Monaco en speelde vorig seizoen op huurbasis bij FC Volendam na een constructie met de wijdbroeken. De middenvelder heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2024, bovendien heeft de club een optie om deze met nog een jaar te verlengen.

Mede vanwege een blessure speelde Antonucci dit seizoen pas één officiële wedstrijd voor Feyenoord. Hij kreeg als invaller negen minuten speeltijd in de kwalificatiewedstrijd tegen FC Drita. Hij zat op 19 augustus voor het laatst bij de wedstrijdselectie van Arne Slot waarna hij geblesseerd raakte. Inmiddels is hij alweer ruim een maand hersteld, maar plek in de A-selectie is er vooralsnog niet voor de Belgische middenvelder met Italiaanse roots.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

antonucci franco arne beloftenteam constructie drita kuip monaco slot volendam wijdbroeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Doodzonde dat hij zich niet mag laten zien. Geef hem wat minuten in dit superdrukke programma (nu ook weer morgen CL, zondag, wo beker, zondag, woensdag. Als zelfs Diemers wel in mag vallen en Texeira soms en JHB mag blijven aankloten... Maar goed ik weet niet hoe hij het bij Jong doet. Te weinig lopen alleen vind ik geen goede reden, kan hij leren en zoveel als Til is haast onmogelijk en Til moet je volgend jaar gaan vervangen en je kunt als nr 10 ook wel met iets minder lopen nuttig zijn hij is biiv heel doelgericht.
+2/-0

2 jaar geleden
Tijdelijk terug naar Volendam lijkt me het beste en dan in de zomer verder kijken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Aan Excelsior uitlenen. Kan hij mooi helpen de Kralingers kampioen te maken.
+1/-0

2 jaar geleden
Samen met Bannis naar Sparta want in de KKD wordt hij niet meer beter. En Sparta juist weer wel ;-)
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.346 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda