Transparent
Inloggen
Sluiten

'Herman van Drie gaat Feyenoord kopen'

7 december 2021 00:22 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

"Herman van Drie gaat Feyenoord kopen"; image source: Pro Shots

Volgens Hans Kraaij jr. gaat Herman van Drie Feyenoord kopen. De analist van ESPN is Van Drie onlangs tegen het lijf gelopen en dit zou hem vervolgens zijn verteld. Het voormalig lid van de Raad van Commissarissen van Feyenoord zou dit met twee vermogende vrienden gaan doen. Samen met zijn twee broers zou de vleesmagnaat een vermogen van zo'n 700 miljoen euro hebben.

Van Drie zat van maart 2017 tot december 2019 in de RvC van Feyenoord, maar stapte toen op vanwege een verschil van inzicht over de te volgen koers. Hij was in 2010 ook een van de grondleggers van de Vrienden van Feyenoord.
Tags

broers espn grondleggers hans koers kraaij lijf rvc stapte vermogende vleesmagnaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Kunnen we stoppen met dit soort waardeloze geruchten als "nieuwswaardige feiten" te plaatsen?

Kraay Jr. en Woerts en al die andere figuurtjes hebben nog nooit ook maar dicht bij de waarheid gezeten.
+1/-0

2 maanden geleden
Hans Kraay jr. is al jaren een onbetrouwbare bron, vindt zich zelf belangrijk en wil graag scoren. Dan kon hij vroeger ook al niet.
+0/-1


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.090 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bazoer bijlow corona dessers geertruida gemis hanegem hassel krachten kuijt linssen nelson noud openda opgevuld pat pedersen ramesoe senesi sinisterra slot strijdkompanen toeval toornstra trauner vakkiek vitesse wehave willykment