Transparent
Inloggen
Sluiten

Reinold Wiedemeijer: 'De VAR had er vanaf moeten blijven'

5 december 2021 22:14

In Dit was het Weekend werd Reinold Wiedemeijer gevraagd naar het afgekeurde doelpunt van Feyenoord tegen Heracles en de reactie van scheidsrechter Bas Nijhuis na afloop. "Het was voor ons makkelijker geweest als hij zelf had gefloten", aldus Wiedemeijer. "Hij doet het alleen niet, maar wij vinden het ook te weinig om als VAR in te grijpen. De VAR had er daarom vanaf moeten blijven. Maar omdat Bas zelf niet fluit, maakt hij het de VAR wel ontzettend moeilijk. Bas heeft al een jarenlange ervaring. De VAR iets minder en die ziet dan wel een overtreding en roept Bas daarom naar de camera. Volgende keer beter doen dus. Wij vonden dit niet duidelijk fout."

Wiedemeijer was vervolgens wel verbaasd over de reactie van Nijhuis na afloop. "Ik heb zelf nooit voor zo'n beeldscherm gestaan, maar schijnbaar werkt het zo dat als je zo'n moment maar vaak genoeg ziet je daarin blijkbaar mee gaat. Mij verbaast dat ook", zo gaf hij aan. "Als Nijhuis in het spel zelf had gefloten was dat voor ons het beste geweest, maar dat doet hij niet. We vinden het alleen te weinig, dus de VAR had hier niet op de lijn moeten komen."




Tags

var wiedemeijer nijhuis reinold beeldscherm heracles

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda