Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Je kan wel zeggen dat het een heel makkelijke overwinning was'

5 december 2021 21:39

Arne Slot keek met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Je kan wel zeggen dat het een heel makkelijke overwinning was. Voor rust was er een heel kleine fase dat ze een goal hadden kunnen maken, maar dat is de trainer die altijd nog even nerveus blijft", aldus Slot.

De trainer ging verder: "Ook tegen RKC was het zo dat we veel beter waren en was er niks aan de hand, maar even was er een slecht moment. Je zal altijd scherp moeten blijven en ik ben daarom blij hoe we de tweede helft uit de kleedkamer kwamen. We hebben toen gelijk die wedstrijd doodgemaakt."

Slot was blij dat Alireza Jahanbakhsh wist te scoren. "Alireza leeft van doelpunten en heeft er in zijn carierre zoveel gemaakt. Als je dan nog op nul staat in de competitie zal het wel als een bevrijding voelen", zo gaf hij aan. "Hij was er al een paar keer dicht bij. Hij wordt ook steeds beter. Hij heeft de afgelopen jaren heel weinig gespeeld en nu speelt hij steeds meer, dus dan is het ook logisch dat je steeds beter wordt."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne alireza bevrijding carierre doodgemaakt fortuna jahanbakhsh rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki